Om Eppler HR:

Stor erfaring i løsninger af virksomheders behov indenfor ledelsesudvikling og forretningsrettet HR, såvel operationelt som strategisk, men altid i øjenhøjde.

Læs mere om løsninger, der måske også passer til din virksomhed

Hvorfor vælge Eppler HR

Skræddersyede løsninger: Hos Eppler HR forstår vi, at alle virksomheder er unikke.

Derfor tilbyder vi skræddersyede HR-løsninger, der passer til din organisation.


- Vi sørger for at finde den rette dosering, der passer til netop din virksomheds behov og målsætning.


- Der er ikke to virksomheder der er ens, derfor er det vigtigt at rendyrke det der kendetegner din virksomhed og position i markedet.

- Udvikling og vækst: Vores fokus er ikke kun på at løse aktuelle HR-udfordringer, men også på at hjælpe din virksomhed med at udvikle sig og vokse.


- Vores løsninger er fuldstændigt tilpasset din organisation for at sikre maksimal effektivitet og succes.


Fuldstændigt tilpasset dit behov, fra enkelte timer til hele dage. Fast eller efter aftale.

Eppler HR har været en vigtig del i at få dannet et organisatorisk overblik, igennem sparring og coaching, og få omdannet min organisation til en beslutningsdygtig gruppe, hvor vi samarbejder om udfordringerne”

Lars Krause Nielsen, COO Universal Gruppen

Contino flyttede sig hurtigt?

Contino havde et behov for coaching og sparring af ledergruppen, samt en forståelse for samspillet medarbejderne imellem. Vi valgte Eppler HR på grund af den pragmatiske tilgang. Tingene bliver ikke overkomplicerede og der er altid en praktisk løsningsmodel til de ting vi har arbejdet med.

 

Continos udfordringer blev bearbejdet på en nærværende måde, hvor lederne og medarbejderne oplevede at være gode og lykkes i løsningerne. Derudover har Eppler HR opbygget et rekrutteringsunivers, vi kan se os selv i og løst rekrutteringer, vi syntes var svære.

 

Eppler HR er en del af teamet, ingen ser ikke en udefrakommende konsulent, men en god ledelseskollega man kan samarbejde med. Vi kan klart anbefale et samarbejde med Eppler HR, det har flyttet vores organisation positivt.

Stansomatic - en succes historie i Billund

Kandidaterne kom ikke, heller ikke selvom vi søgte på de medier der kom bredt ud.


Derfor var det opgivende toner der lød, da vi første gang mødtes. Vi havde søgt vidt og bredt og prøvet stort set alt.

Efter at have analyseret kandidatmarkedet og gennemgået succesprofilen, vælger vi at dreje rekrutteringsprocessens fokus. Vi genfortæller historien om alle de gode værdier, som Stansomatic står for og vælger at tage processen til det næste niveau igennem vores dygtige medarbejdere.


Året før vi gik i gang kom der ca. 10 ansøgere på hele året. Efter tre måneder med den nye strategi er vi nu oppe på 96 kandidater og der kommer stadig flere.


”Der er ikke tvivl om, at de huller vi havde, er blevet lukket. Vi har fået styr på, hvad vi søger efter og hvad kandidaterne skal indeholde. Derfor er vi blevet skarpere og mere målrettede”, fortæller direktør Søren Bahnsen. ”Vi skal bruge de rette profiler, men kigger mere bredt i markedet og efteruddanner de rigtige profiler”.


”Succesprofilen vendte vores søgeproces på hovedet og tog afsæt i hvad vi faktisk var rigtigt gode til. Men efter analysen kunne Eppler HR sætte det hele i system og udvikle vores nye rekrutteringsstrategi. Så nu har vi de rigtige profiler og der kommer løbende flere til”, slutter Administrationschef Claus Ransborg.

Rekruttering og ledelse lagt i system


Universal Transport har igennem længere tid brugt Eppler HR, fordi der skulle være styr på rekruttering og sikre at vi fik de rette kompetencer ind i forretningen. ”Det har været en plug and play løsning, hvor der er leveret et rekrutteringssystem og en løbende undervisning af lederne i brugen. Det har gjort at vi nu står et sted, hvor vi igennem en målrettet indsats er kommet tættere på jobmarkedet” fortæller Driftschef Jens Birkegaard.

 

”Igennem rekrutteringen er det lykkes at få indarbejdet målrettet lederudvikling og dermed få bygget vores ledere op igennem sparring og coaching. Eppler HR har arbejdet med en trinvis udvikling i et tempo som har passet godt til Universal Transport.” fortsætter Jens Birkegaard.

 

”Det er lykkes at opbygge ledergruppen, så deres værktøjer virker, samtidigt med at der hele tiden har været en sikker hånd i ryggen på lederen, det betyder meget for vores udvikling”, fortæller Jens Birkegaard.

 

”Jeg vil anbefale et samarbejde med Eppler HR, for os har det betydet udvikling igennem et målrettet arbejde med vores ledergruppe, i den hverdag lederen befinder sig i. Lederen får kompetencer som de kan bruge med det samme og bliver fulgt, med stor respekt omkring dem og deres opgaver. Det giver stor værdi for vores organisation” afslutter Jens Birkegaard.

Fra individer til en sammentømret gruppe


 

”Jeg har opbygget mit team, i samarbejde med Eppler HR. Vi startede som individer og er nu sammentømret, med et fælles fokus og godt samarbejde” fortæller Lagerchef Jes Johnsen.

 

”Som leder i Universal Transport der er vokset markant, har jeg som ny leder været udfordret på hvordan man leder i voldsom vækst. Jeg har arbejdet med mine værktøjer og fået opbakning hele vejen” fortæller Lagerchef Jes Johnsen.

 

”Mine medarbejdere var individualister og med et fokus der kun var rettet mod deres egen butik, men med hjælp fra Eppler HR, er det lykkes mig at få rettet deres fokus mod vores fælles mål og samarbejde.


Der er ikke tvivl om at mit samarbejde med Eppler HR har været en god støtte i min udvikling som leder, til en bedre leder” afslutter Lagerchef Jes Johnsen.