Din HR Business Partner.

Hvis du søger en fleksibel og forretningsdrevet HR Business Partner, der tager ansvar for at udvikle din virksomhed igennem optimeringer, ledelse, rekruttering og strategisk HR-arbejde, så er du landet det rigtige sted. Jeg er i din virksomhed efter behov og implementerer de løsninger du har brug for.


Mange spørger: "Hvad er en HR Business Partner?"

Det korte svar er, at det er en del af dit lederteam, der sikrer at du får succes med dine ledere og medarbejdere. 


Samarbejdet kan aflæses positivt på din bundlinje, resultaterne kommer i fokus og der flyttes med de kompetencer du har i virksomheden. Så om du har brug for få timer om måneden eller en fast ugentlig aftale, så er samarbejdet både fleksibelt og fornuftigt.


For når mennesker lykkes, lykkes virksomheden. Så kort kan det siges. 

Arbejdsområder

Som HR Business Partner forstår jeg værdien af de rette folk på de rette positioner, bæredygtig ledelse og en fornuftig strategi. HR Business Partnere benytter man i store virksomheder, for at få forretningsdrevet HR ude i driften, med de ledere der skal udvikle deres del af virksomheden.


Så sparringen på rolle, ledelse, rekruttering og udvikling, er der hvor jeg kan hjælpe, for det ved jeg en del om.


Måske skal du have support i datterselskabet i Jylland, med en samtale, lederudvikling eller rekruttering. Jeg har hjulpet flere virksomheder, når en HR Partner fra Sjælland, var for tidskrævende og bekostelig at sende over Storebælt.


Som HR Business Partner har jeg været involveret i:

- Lederudvikling igennem rådgivning og coaching

- Optimering af organisationen igennem afsæt i værdier og god ledelse

- Praktisk forretningsudvikling, med afsæt i din virksomheds dagligdag

- Løbende organisationsudvikling igennem adfærd

- Rekruttering, i mange forskellige brancher bl.a. transport, produktion, salg, finans, teknik og økonomi

- Mere end 500+ rekrutteringer

- Forretningsrettede personalepolitikker og strategier

Husk på, at mennesker skaber din virksomhed, derfor er ledere og medarbejdere den vigtigste nøgle til jeres succes.

Derfor er mit motto: "HR - der forstår jer"

Din oplevelse af samarbejdet med Eppler HR er, at det er en fleksibel, stabil og enkel måde at få tung forretningsdrevet HR erfaring ind i din organisation, til en fornuftig pris.


Dine opgaver løses effektivt, så du kan komme videre fremad. Dine udfordringer behandles målrettet og med et klart resultat for øje, med tydeligt afsæt i din virksomhed.


Hvis du ikke er sikker på at det er en løsning for dig og din virksomhed, så kan du læse mine udtalelser fra mine samarbejdspartnere eller kontakte mig og vi kan få en kort snak om muligheder og udfordringer, selvfølgelig uden forpligtelse.