Din HR Business Partner.

Hvis du søger en fleksibel og forretningsdrevet HR Business Partner, der udvikler din virksomhed igennem optimeringer, ledelse og rekruttering, så er du landet det rigtige sted.


"Hvad er en HR Business Partner?"

Det korte svar er, at det er en del af dit lederteam, der sikrer at du får succes med dine ledere og medarbejdere, samt udviklingen af din virksomhed. 


Samarbejdet kan aflæses positivt på din bundlinje, resultaterne kommer i fokus og der flyttes med de kompetencer du har i virksomheden. Så om du har brug for få timer om måneden eller en fast ugentlig aftale, så er samarbejdet både fleksibelt og fornuftigt.


For når mennesker lykkes, lykkes virksomheden. Så kort kan det siges. 

Arbejdsområder

HR Business Partnere benytter man i virksomheder, for at få succes i driften, med de ledere der skal udvikle virksomheden i daglig drift.


Det adskiller sig fra en HR Konsulent ved at være sparringen på rolle, ledelse, rekruttering og udvikling. I en forretningsrettet kontekst.


Som HR Business Partner har jeg været involveret i:

- Lederudvikling

- Optimering af organisationen

- Praktisk forretningsudvikling

- Organisationsudvikling

- Rekruttering

- Organisatorisk implementering

- Projektledelse


Husk: Mennesker skaber din virksomhed, derfor er ledere og medarbejdere den vigtigste nøgle til jeres succes.

Mit motto er: "HR - der forstår jer!


Dit samarbejdet med Eppler HR er fleksibelt, stabilt og enkel måde at få tung forretningsdrevet HR erfaring ind i din organisation, til en fornuftig pris.


Skal vi videre? Det skal vi da for måske er du udfordret på rekruttering, læs mere om det her.