Stansomatic - Specialiseret udstansning i tyndplade.


Samarbejdet med Stansomatic, startede med en "svær" rekruttering i 2022. 


Efter at have analyseret kandidatmarkedet og gennemgået succesprofilen, vælger vi at dreje rekrutteringsprocessens fokus. Vi genfortæller historien om alle de gode værdier, som Stansomatic står for og vælger at tage processen til det næste niveau igennem vores dygtige medarbejdere.


Året før vi gik i gang kom der ca. 10 ansøgere på hele året. Efter tre måneder med den nye strategi er vi nu oppe på 96 kandidater og der kommer stadig flere.


”Der er ikke tvivl om, at de huller vi havde, er blevet lukket. Vi har fået styr på, hvad vi søger efter og hvad kandidaterne skal indeholde. Derfor er vi blevet skarpere og mere målrettede”, fortæller direktør Søren Bahnsen. ”Vi skal bruge de rette profiler, men kigger mere bredt i markedet og efteruddanner de rigtige profiler”.


”Succesprofilen vendte vores søgeproces på hovedet og tog afsæt i hvad vi faktisk var rigtigt gode til. Men efter analysen kunne Eppler HR sætte det hele i system og udvikle vores nye rekrutteringsstrategi. Så nu har vi de rigtige profiler og der kommer løbende flere til”, siger Administrationschef Claus Ransborg.


Vi er også lykkes med at udvikle en ny organisation og dermed et nyt Stansomatic, hvor vi tager afsæt i ledelse og lægger vægt på den ordentlighed vi allerede har indarbejdet i vores processer.


"Der er sket mange ændringer som bliver implementeret med stor respekt om de ledere, der skal udføre dem i hverdagen. Vi bliver fulgt på plads i de nye roller og det gør mig tryg i processen. Der er styr på vores forandring", afslutter Administrationschef Claus Ransborg.