Universal Transport - Logistik, flytning og specialtransport.


Universal Transport er en førende transportør indenfor national logistik. Opgaven startede med en opbygning af rekrutteringssystemet, men udviklede sig efterfølgende.


”Det har været en plug and play løsning, hvor der er leveret et rekrutteringssystem og en løbende undervisning af lederne i brugen. Det har gjort at vi nu står et sted, hvor vi igennem en målrettet indsats er kommet tættere på jobmarkedet” fortæller Driftschef Jens Birkegaard.


”Igennem rekrutteringen er det lykkes at få indarbejdet målrettet lederudvikling og dermed få bygget vores ledere op igennem sparring og coaching. Eppler HR har arbejdet med en trinvis udvikling i et tempo som har passet godt til Universal Transport.” fortsætter Jens Birkegaard.


”Det er lykkes at opbygge ledergruppen, så deres værktøjer virker, samtidigt med at der hele tiden har været en sikker hånd i ryggen på lederen, det betyder meget for vores udvikling”, fortæller Jens Birkegaard.


”Jeg vil anbefale et samarbejde med Eppler HR, for os har det betydet udvikling igennem et målrettet arbejde med vores ledergruppe, i den hverdag lederen befinder sig i. Lederen får kompetencer som de kan bruge med det samme og bliver fulgt, med stor respekt omkring dem og deres opgaver. Det giver stor værdi for vores organisation” afslutter Driftschef Jens Birkegaard.


"Eppler HR har været en vigtig del i at få dannet et organisatorisk overblik, igennem sparring og coaching, og få omdannet min organisation til en beslutningsdygtig gruppe, hvor vi samarbejder om udfordringerne,” fortæller Lars Krause Nielsen, COO Universal Gruppen


"Eppler HR har både assisteret i vores hovedkontor og i vores satelit-afdelinger i hele Danmark. Det har gjort at trådene blev samlet og ledere fik en fælles referenceramme for de udfordringer de mødte. Samarbejdet både med ledere og længere ud i organisationen, har fungeret rigtigt godt og det har været en tryghed at Eppler HR forstod vores forretning og kunne navigere i den fra starten. Det har været med til at flytte os fremad i vores eget tempo," slutter Lars Krause Nielsen.